Perfectly Unperfect - Del 8

Hon log men jag såg att det var ganska ansträngande för henne att prata så mycket så jag sa åt henne att lägga sig ned och sova. Hon gjorde tacksamt som jag sa och jag stannade tills hon hade somnat. Knappt då kunde jag gå därifrån men jag slet mig därifrån och stack hem, glad.


 

Jag kunde knappt fatta att Elin hade vaknat! Jag längtade så himla mycket tills jag kunde ta hem henne. Det sista jag gjorde innan jag somnade var att tänka på Elin, leendes.

 

1 vecka senare
Dörrarna sköts upp och ut kom jag rusande med en rullstol. Elin skrattade bara. Jag fick en del blickar från sköterskor men brydde mig inte.

 

Elin:
Jag kan bara inte sluta att skratta åt Justin som beter sig som ett litet barn i en godisbutik! Justin körde fram mig till hans limousin och jag stapplade stelt upp på benen. Jag hade ett par plast skor på mig som sträckte sig en bit upp. Det höll benen stadiga och gjorde att jag slapp rullstolen. Visst hade jag brutit benen men jag ville inte åka i någon rullstol! Vill ju kunna hitta på saker med Justin!

Jag hoppade in i limousinen tätt följd av Justin som åter igen kramade om mig.

-Vad du är kramsugen idag Justin!

Jag skrattade och besvarade kramen.

-Jag är bara så glad över att du lever och nu får komma hem.

Jag ville så gärna kyssa honom men visste inte om det var rätt, så istället log jag brett. Justin bad chauffören köra hem oss till han.

 

Justin hjälpte mig uppför trapporna och helt utmattad la jag mig ner i hans säng. Jag blundade och försökte andas normalt igen. När jag öppnade ögonen såg jag Justin bruna ögon direkt och log. Jag tog tag om hans nacke och kysste honom. Jag kunde bara inte hålla mig! Jag släppte han snabbt igen och log lite generat. Justin kollade lite förvånat på mig men log sedan. Han kom närmre och kysste mig länge. Justin avslutade kyssen och sa

-Gud vad länge jag har velat göra det!

Jag började skratta och han med.

När jag äntligen slutat skratta var jag så trött så jag gäspade stort. Jag hade inte blivit utskriven förrän sent. Jag lutade mig över Justin som hade satt sig upp. Jag kysste honom och kröp sedan ihop och låg med mitt huvud i hans famn. Det sista jag kände innan jag somnade var hur Justin smekte mitt hår och sjöng tyst.

 

När jag vaknade så var det mitt i natten. Jag kollade mig yrvaket omkring och kände att jag behövde gå på toa. Jag reste mig stelt upp och smög runt tills jag trött hittade toaletten. Jag kände mig helt utslagen och tänkte att det måste vara tabletterna jag använder. Jag sträckte på mig och gick sedan in i Justins rum och kröp ned bredvid han.

 

Nästa gång jag vaknade var för att jag hörde Justin skrika

-Sean!

Han kom snabbt fram med ilsken blick och tog tag i, vad jag fattade, var Sean bakom mig i sängen. Jag förstod ingenting! Vem är det som är bakom mig? Varför är det inte Justin?

Justin började bråka med Sean, som visst var hans kompis. Det började gå väldigt vilt till och då slog det mig. Justin vet ju inte vad som har hänt, jag gick in till fel kille inatt.

Justin drog mig upp snabbt ur sängen, så snabbt att jag inte hann få fotfäste och trillade. Jag kände hur en våg av smärta for genom mina ben och mitt revben. Jag bet mig i läppen för att inte skrika men när Justin knuffade till Sean som landade på mig lät det som om en gren knäcktes och jag började hyperventilera för att få luft..



Jag är sååå ledsen att det inte kom några delar i helgen :( Kom tyvärr andra saker ivägen men nu hoppas jag kunna skriva minst en om dagen om det inte är något speciellt som ett superviktigt prov ;)
Och tack för alla söta kommentarer! :D<3

Kommentarer
Postat av: Julia ♥

Shiiiit !!! :'O SNÄLLA mer idag?? :

2010-11-22 @ 16:36:29
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Julia ♥

Shiiiit !!! :'O SNÄLLA mer idag?? :O

2010-11-22 @ 16:36:43
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

mer, men snälllaaaa, M

2010-11-22 @ 17:41:18
Postat av: jkflmredsx:D

Men hon kysste väll inte Sean?

2010-11-22 @ 17:41:54
URL: http://missmarshmallow.blogg.se/
Postat av: madde

SNÄLLA MER IDAG!<3

2010-11-22 @ 18:15:11
URL: http://madeleneskogs.blogg.se/
Postat av: emelia

fattar inte, vem e Sean? ^^

2010-11-22 @ 20:03:27
Postat av: Liann

Emelia: jag tror hon mena sean Kingston? Hahahahhahahaha annars får jag väll skämmas... :$ Nejmen Annars vet jag inte.

2010-11-22 @ 21:47:25
Postat av: Anonym

MEEEER!! :D:D:D:D

2010-11-23 @ 15:58:58
URL: http://jbiebz.webblogg.se/
Postat av: Anonym

MER ;D



Ja tror att hon kanske bara menar en kompis? Verkar ju så för hon skrev de i texten att de var en kompis :P

2010-11-23 @ 19:39:37
Postat av: elena

mer så bra snäll fortsätt nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

2011-04-02 @ 17:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0